Top pět bestsellerů měsíce února

Únorový prodej knih se nese ve znamení zdraví, a to jak fyzického, tak duševního. Na prvních čtyřech příčkách se umístily knihy, které vám pomohou od bolesti, zajistí zdraví vašich střev a naučí vás říkat ne. Pátou příčku pak obsadila kniha, která je svým způsobem také terapií, protože přeci jen neexistuje lepší relaxace, než vrtat se v hlíně a kutit venku na zahradě.

Koleno a meniskus - účinná pomoc při bolesti

Roland Liebscher-Bracht a Dr. Petra Bracht

Na prvním místě najdete knihu od specialistů Rolanda Liebscher-Brachta a Dr. Petry Bracht, ve které představují unikátní metodu pro řešení bolesti kolen. Na základě více než 30 let výzkumu a terapeutické praxe odhalují skutečné příčiny bolesti kolen, které často pramení z napětí ve svalech a fasciích. Prostřednictvím speciálně vyvinutého cvičebního programu zahrnujícího osteopresuru, strečink, posilovací cvičení a fasciální masáž se můžete naučit zmírňovat bolesti kolen a udržovat pohyblivost bez operace nebo dlouhodobé tradiční terapie. Tato kniha poskytuje nejen nový pohled na původ bolesti kolen, ale umožní vám také převzít kontrolu nad vaším celkovým zdravím a duševní pohodou.

Více o knize

Top pět bestsellerů tohoto měsíce
Top pět bestsellerů tohoto měsíce

Udělej to jako racek. Vy... se na to!

Lea Blumenthalová

Druhá nejprodávanější kniha vás zavede na cestu sebeobjevování a posílení. Autorka v ní prostřednictvím vtipných anekdot a osobních zážitků řeší problém, kterému čelí mnoho z nás – snahu vyhnout se za každou cenu konfliktům a neschopnost říkat ne. S pomocí své kamarádky a psycholožky Tiny se autorka Lea učí čelit svým vyhýbavým sklonům a stavět se ke konfliktům čelem. Kniha nabízí cenné psychologické poznatky, osobnostní testy a praktická cvičení, která vám pomohou pěstovat všímavost, nenásilnou komunikaci a efektivní řešení konfliktů.

Více o knize

Páteř a ploténky – Jak se zbavit bolesti zad

Roland Liebscher-Bracht a Dr. Petra Bracht

I třetí pozici obsadila kniha od odborníků na příčiny a úlevu od bolesti. Tato kniha se zabývá konkrétně bolestí zad, což je až příliš běžný problém, který dokáže výrazně snížit celkovou kvalitu našeho života. Kniha vás seznámí se třemi účinnými technikami pro zmírnění bolestí zad – s osteopresurou, fasciálními masážemi a protahovacím cvičením. Objevte díky ní praktické strategie pro uvolnění napětí a posílení svalů a fascií. Kniha je plná podrobných pokynů a ilustrací, které vám znovu umožní získat ten dlouho ztracený pocit zad bez bolesti.

Více o knize

Top pět bestsellerů tohoto měsíce
Top pět bestsellerů tohoto měsíce

77 tipů pro zdravou střeva

Dr. med. Ulrich Strunz

Dr. Ulrich Strunz je autorem naší čtvrté nejprodávanější knihy, která je komplexním průvodcem zabývajícím se klíčovou rolí zdraví střev pro naši celkovou pohodu. Dr. Strunz v ní zkoumá souvislost mezi zdravím střev a různými chronickými stavy, včetně cukrovky, únavy, kožních problémů a autoimunitních onemocnění. K tomu mu slouží nové vědecké poznatky a jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Prostřednictvím praktických tipů, dietních doporučení a relaxačních technik se můžete díky této knize naučit optimalizovat zdraví vašich střev a zvýšit celkovou vitalitu.

Více o knize

Zahradní projekty pro kutily

Folko Kullman

A v neposlední řadě se dostáváme k páté příčce a všemi oblíbenému tématu kutilství a zlepšováků na vaši zahradu. V této knize si najde každý to své – od malých projektů, jako jsou hmyzí hotely, až po celovíkendové kutilské akce, jako je stavba cihlového grilu. Vše je doplněno instrukcemi, užitečnými tipy a inovativními nápady na recyklaci.

Více o knize

Top pět bestsellerů tohoto měsíce

Těchto pět nejprodávanějších knih nabízí cenné poznatky, praktické rady a inspiraci pro všechny, kteří chtějí zlepšit své zdraví, duševní pohodu i životní prostor. Ať už chcete zmírnit bolest, zlepšit komunikační dovednosti nebo se pustit do kutilských projektů, tyto knihy budou skvělým průvodcem na vaší cestě. 

 

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet