Pro média

Vítejte v sekci PRO MÉDIA, ve které chceme všem novinářům a recenzentům poskytovat informace a tiskové materiály, které by se mohly hodit, pokud chcete psát o knihách Nakladatelství KAZDA.

Naleznete zde především mediakity k jednotlivým knihám, kde jsou obrázky obálek a 3D modely knih, textový soubor s anotacemi obsahu knihy v několika verzích rozsahu (u textů uveden počet znaků) a informacemi o autorech, tematické vizuály s vyobrazením knihy, PDF ukázka z knihy a tisková zpráva (pokud byla k titulu vydána). Obrazové materiály jsou v různých formátech (v tiskové kvalitě i pro internet). Jiné formáty vám rádi pošleme na vyžádání.

Kontakt pro novináře:

Pokud potřebujete jakékoliv další materiály, které se týkají našich knih, máte zájem o spolupráci formou barteru či čtenářských soutěží, o rozhovor s některým z našich autorů, chcete dostávat tiskové zprávy s informacemi o nových titulech, případně máte zajímavou nabídku inzerce či inzertního projektu – kontaktujte PR manažerku:

Mgr. Milena Hurajová • e-mail: komunikace@knihykazda.cz • Tel.: +420 602 540 367

Kontakt pro BLOGGERY, BOOKTUBERY, BOOK-INSTAGRAMERY, RECENZENTY a zájemce o propagaci našich knih na sociálních sítích a v jiných internetových projektech určených čtenářům a milovníkům knih, čtení a přírody:

Marie Palenčárová • e-mail: marie.palencarova@knihykazda.cz • +420 775 688 989

Obrázky, které se zobrazují v mediakitech jsou pouze náhledové - pro stažení použijte soubory v řádcích pod obrázky. Soubory jsou umístěny na úložišti (Dropboxu) Instrukce ke stažení souborů jsou zde:

Konec_plytvani_titulka_300dpi_RGB
    Mediakit komplet zip
Prirode_na_stope_titulka_300dpi_RGB TITULKA_Hry_proti_nude_RGB_300dpi TITULKA_Ptačí_smysl_RGB_300 dpi
 Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip

Mediakit komplet zip

TITULKA_Srdce_pro_ježky_RGB_300dpi1 TITULKA_Deti_lesa_300dpi_RGB Les nemlčí_titulka_RGB
Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip    Mediakit komplet zip
TITULKA_Pobrezni_cesta_72dpi_RGB TITULKA_Jedle_mesto_miniatura_RGB TITULKA_Zahrada_balkon_Image_mini_RGB
  Mediakit komplet zip Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip
TITULKA_Jedla_soda_300dpi_RGB TITULKA_Ocet_300pdi_RGB TITULKA_Pet_domacich_prostr_RGB_150dpi
Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip
 TITULKA_Zivot_bez_plastu_300dpi_RGB  OBALKA_Zkuste_to_Doma_TELO_A_VLASY_300dpi_RGB  TITULKA_Kuchyne_72dpi_RGB
 Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip
obalka_300 dpi_RGB Titulka_PoznatePtakyNasichZahrad Propleteny_zivot_titulka_RGB_300dpi
Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip  Mediakit komplet zip

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.