Limonáda z jablečného octa – letní nápoj a zdravý doplněk diety

Jak  zhubnout s pomocí jablečného octaTITULKA_Ocet_300pdi_RGB

Jablečný ocet stimuluje trávení a spalování tuků a podporuje  látkovou výměnu. Současně pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi, a tím dokáže zabráni návalům vlčího hladu.

Během odtučňovací kúry se doporučuje vypít před každým jídlem sklenici vody s 1 až 2 lžičkami jablečného octa. Koho v noci přepadávají návaly vlčího hladu, může před spaním vypít další sklenici octového nápoje. Kromě toho celková aktivace látkové výměny podporuje chuť se hýbat – takže vytváří nejlepší podmínky pro hubnutí. Aby byla octová dieta úspěšná, je ovšem třeba omezit i příjem kalorií.

 

Limonáda z jablečného octa – letní nápoj a zdravý doplněk diety

U dlouhodobé kúry při potížích s trávením nebo při redukci váhy doporučujeme následující limonádu. Aby kúra přinesla kýžený účinek, měla by trvat 1 až 6 týdnů. S touto domácí limonádou na základě jablečného octa bude vaše kúra nebo dieta určitě úspěšná.

 Na jeden den budete potřebovat:

  • 300 ml vody
  • 2 sáčky zeleného čaje nebo odpovídající množství sypaného čaje
  • 3 lž. jablečného octa
  • šťávu z jednoho citronu
  • 1 malý kousek čerstvého zázvoru 2 lž. sladidla dle vlastního výběru 0,7 l perlivé vody

 

Postup je následující:

Z 300 ml vody a čaje připravte čajový nálev a nechte vychladnout. Všechny přísady kromě perlivé vody dejte do mixéru a dobře promixujte. Zalijte perlivou vodou a pijte postupně během dne, nejlépe hodinu před jídlem.

 Přísady v limonádě podporují detoxikační efekt jablečného octa. Zelený čaj obsahuje katechiny, které stimulují pálení tuků. Borneol a eukalyptol v zázvoru stejně jako enzymy v citronu podporují trávení.

limonada

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet